• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Des de la seva fundació l'any 1986, el Club Rugby Tarragona ha lluitat dur perquè el rugby s’arreli a la ciutat i a les comarques properes. El nostre objectiu és impulsar el rugby com a escola de vida, formar jugadors i, sobretot, persones. Però volem fer-ho sense perdre de vista l’aspecte lúdic, social, obert i integrador que sempre ha caracteritzat el nostre club. Si ho aconseguim, els èxits esportius estan garantits.
Aquest és un projecte de valents. La situació de partida no és gens fàcil però les ganes, la il·lusió, l’actitud de l’equip directiu i el suport que hem rebut per part de socis/sòcies i jugadors/res farà que assolim els objectius que ens hem fixat.
Al davant d’aquest projecte hi ha un equip de persones que col·laboren de forma desinteressada però que s’esforcen i s'hi dediquen com si fossin professionals. Gent noble, oberta i senzilla treballant amb un objectiu comú: fer gran el Club Rugby Tarragona i consolidar el rugby com un dels esports importants de les nostres comarques.

Andrés Lechuga Quijada

President