• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

resso
 
El Club Rugby Tarragona, com a entitat que forma part del teixit associatiu de la ciutat de Tarragona, té molt present la Responsabilitat Social Corporativa, en tant que està compromesa amb les necessitats dels seus grups d'interès en diferents àmbits (acció social i integració, cura del medi ambient, atenció als socis, bon govern i transparència), a través d'una implicació voluntària i solidària que es demostra en les diferents actuacions que s'organitzen durant l'any. De fet, els valors que defineixen el nostre esport i el nostre club van de la mà de la RSC: germanor, compromís, altruïsme, participació, treball en equip...
En aquest sentit son diverses les actuacions que es fan al llarg de l'any, encara que la més significativa és la col·laboració amb la Fundació Casal l'Amic, amb la que es va establir un conveni de col·laboració l'any 2013 amb l'objectiu d'apropar el rugby i els seus valors a nens i nenes amb risc d'exclusió social. D'aquesta manera, tots els dijous en horari de 17,30 a 19h de la tarda té lloc un entrenament dirigit per entrenadors i entrenadores del Rugby Tarragona i l'equip educatiu de la Fundació Casal l'Amic, 25 nens i nenes tenen l'oportunitat de conèixer el nostre esport.
Aquesta acció forma part del programa Rugby per a tohom que ja ha obtingut un premi de l'Autoritat Portuària de Tarragona, concretament de la I Convocatòria d'Ajudes a Projectes Socials de PortSolidari dotat amb 3.500 euros.

El projecte Rugby per a tothom. Projecte solidari d’integració d’infants amb risc d’exclusió social mitjançant l’esport. Es tracta d'una forta aposta que el Club Rugby Tarragona ha fet per contribuir a la tasca integradora de la Fundació Casal l’Amic tot facilitant la inclusió dels infants dels barris de ponent de Tarragona en un col·lectiu com és l’Escola de Rugby i el club, oferint-los la possibilitat d’adquirir més habilitats socials, afectives i motrius, contribuint així a la seva formació i ensenyant-los hàbits saludables. Oferim als infants una activitat continuada que els pot ajudar en el seu creixement com a persones i en la seva integració social, donant-los l’oportunitat de participar en tots els entrenaments i activitats socials del club sense que això suposi un cost per a la Fundació Casal l’Amic ni per a les famílies dels infants.