• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Card image cap
AVIA Energías

AVIA és un dels principals operadors petrolífers independents a nivell nacional. Compta amb una extensa xarxa de distribució i subministrament al consumidor final de gasoil per a ús agrícola, automoció, industrial i calefacció, i disposa de més de 170 Estacions de Servei, situades en més de 13 comunitats autònomes.

Més info
Card image cap
Solucions en cautxús i plàstics tècnics

Fundada en el 1933, Indústria de la Goma és una empresa especialitzada en el subministrament de productes industrials. Disposen d'una extensa oferta en articles de cautxú, poliuretà, estratificats, paviments, plàstics tècnics, acrílics, mànegues i escumes.

Més info
Card image cap
Calafell Evasión

Calafell Evasió compta amb una trajectòria en la qual han aconseguit un sòlid posicionament com a companyia especialitzada en la creació de paquets vacacionals per a la seva posterior comercialització a través de majoristes, sobretot francesos, i en l'explotació de diversos hotels de la Costa Daurada, Tolosa de Llenguadoc i Portugal.

Més info
Card image cap
Hidro Tarraco S.A.

Hidro Tarraco és un projecte empresarial dedicat a la distribució de béns, components i serveis en el camp de la hidràulica industrial. Amb la premissa i filosofia d'oferir un servei de qualitat integral en tots els processos de la nostra activitat, avui Hidro Tarraco es converteix en entitat única en el sector de la distribució industrial.

Més info
Card image cap
Més de 45 anys al servei de l'obra pública i privada

TRANSMABER compta amb la més alta classificació estatal i autonòmica en moviment de terres i perforacions, demolicions, esculleres, obres hidràuliques, marítimes i viàries.

Més info

Contacta amb nosaltres.