Aquest divendres 1 de juny va tenir lloc al Teatre Metropol de Tarragona la 24a edició dels Premis Ones, organitzats per Mare Terra Fundació Mediterrània. Un cop més la realització d’aquest certamen, que cada cop assoleix més prestigi, aconseguí omplir el teatre de gom a gom. En una gala amena que es prolongà durant gairebé tres hores, van rebre els seus guardons una dotzena de persones i entitats que treballen per un món més just i solidari.

El Club Rugby Tarragona, de la mà del seu president Andrés Lechuga, va rebre la Menció Especial Mare Terra per al projecte Rugby per a tothom per utilitzar el rugbi com una eina d’integració i inclusió social, per ajudar milers de nens a tenir una vida més sana, feliç i satisfactòria, per col·laborar en la cohesió dels barris de Ponent de Tarragona, i per demostrar que els clubs poden anar més enllà de la pràctica esportiva i tenir un rol essencial en la transformació de la societat.

El president del Club, acompanyat de tres educadors de la Fundació Casal l’Amic va pujar a l’escenari a recollir el guardó i feu un breu discurs en el qual agraí a Mare Terra Fundació Mediterrània aquest premi del qual estem molt orgullosos.  Confiem poder seguir duent a terme el projecte R X T implicant cada cop a més infants ara que ens acostarem altra vegada als barris de Ponent quan puguem disposar del camp de rugby municipal construït a l‘Anella Mediterrània que segons paraules de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros podrem ocupar a primers del mes d’agost. Doble alegria, per tant, per als membres de la Junta que vàrem acompanyar al nostre president en aquest acte entranyable i necessari per a donar veu i visibilitat a tans projectes i persones que treballem per a construir un món millor.

Gràcies, gràcies, gràcies!