Aquest dissabte passat 16 de juny l’Àrea Social del Club organitzà la festa de final de temporada o Dia del Club. La jornada s’inicià amb la celebració de l’assemblea de persones associades a la qual van assistir una seixantena de persones a les quals se les va informar de la memòria de la temporada des del punt de vista esportiu i de gestió, així com d eles prevsiions pel pròxim any esportiu.

Mentrestant, els més petits de la nostra entitat, gaudiren de l’aigua i el sol amb els inflables aquàtics que s’instal·laren aprop del camp de rugby del Complex Educatiu de Tarragona. Cap al migdia vermut i després dinar de germanor amb gairebé 200 persones. En acabar l’àpat el president, Andrés Lechuga, procedí al lliurament dels premis Joan Franco i Jerko Labus, a la millor progressió i al millor jugador respectivament de cada categoria des de S14 a veterans.

Els guardonats van ser:

  Premi Jerko Labus al millor jugador Permi Joan Franco a la millor progressió
S14 Àngel Domínguez Leo Garreta
S16 Andreu Vila Martina Labata
S18 Sergi Reverter Aleix Reverter
Sènior masculí Quim Culubret Abdellah Bazzine
Sènior femení Anna Jorba Maika Zator
Veterans Raül Quintela David Carrera

 

Els infants de l’Escola dels Voltors també van ser premiats amb un diploma des dels més petits de S6 fins als més grans, els de S12. Pares, mares, jugadors i jugadores de totes les categories, entrenadors i monitors de l’Escola no van faltar a la cita de l’any del nostre Club.

Els entrenaments regulars es donen per finalitzats encara que aquest any tots els dimarts, dijous, divendres i dissabtes de 19 a 21 h a la platja de l’Arrabassada els Voltors disposem d’una zona habilitada per a practicar el nostre esport.

L’equip sènior masculí comença la pretemporada a partir del set d’agost a les noves instal·lacions a l’Anella Mediterrània de Camp Clar. Està previst que la nova temporada 2018-2019 es desenvolupi majoritàriament en el nou camp de rugby.