Profitosa jornada de rugbi a l’amistós disputat a camp del Lleida en el context del segon memorial Jordi Pintado. Malgrat la manca d’efectius (només setze jugadors), les dues parts de trenta minuts van servir a l’equip per posar-se a punt per la recta final de la temporada.
Les instruccions de l’equip tècnic eren de no fixar-se en el marcador (el rival havia quedat subcampió de la Divisió d’Honor Catalana) i concentrar-se en corregir els defectes defensius que s’havien estat accentuant en els darrers partits.
L’objectiu principal no només s’assolia, sino que l’equip mostrava un joc, a estones, excel·lent. La línia de tres quarts del Lleida, rapidíssima, aconseguia superar la defensa del Tarragona en quatre ocasions, però l’actitud defensiva, tant en matèria de placatge com de recol·locació, milloraven molt respecte partits anteriors.
L’atac també mostrava signes de millora. En Jose demostrava una enorme solvència en la seva nova posició de flanker, i els de Tarragona dominaven molts minuts del partit, jugant la majoria del temps a camp del Lleida. Només les petites imprecisions impedien que, al final, només en Titi fos capaç d’anotar un try.
Bones sensacions, compromís amb el club, l’equip tècnic i mèdic, i, finalment, un esplèndid tercer temps amb els amics del Lleida.

El pròxim partit, a Olot, és el primer de les tres finals que queden per guanyar el títol de Primera Catalana. És el moment més important de la temporada, ànims voltors, amunt, més amunt que mai, voltors!!!

Xavi Roca