Benvolguts socis i benvolgudes sòcies,

Aquesta temporada i després de 33 anys d’existència del nostre club, tots ens havíem il·lusionat en tenir un lloc adequat que fos definitivament casa nostra. Un lloc per seguir creixent com ho hem estat fent els darrers anys.

Des de 2013 hem fet nombroses reunions amb els responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament. Sempre hem demostrat paciència, respecte i confiança en la seva paraula.

Finalment vam aconseguir que ens fessin un camp aprofitant l’esdeveniment dels Jocs del Mediterrani 2018. Quan va ser una realitat i conscients de les que pensàvem que eren greus mancances d’aquesta instal·lació (manca de vestuaris, grades, banquetes, marcador, etc.) vam fer una ronda de converses amb tots els grups polítics municipals perquè coneguessin la nostra història i l’estat precari d’aquesta instal·lació i donessin suport a les nostres demandes per dotar-la de tot el necessari per utilitzar-les.

El punt d’inflexió es va produir el passat 25 de juliol quan, durant una visita in situ al camp, els tècnics d’arquitectura municipal ens van informar que el mal estat de la gespa és degut al fet que no es va projectar per a ús esportiu; la gespa i la sorra que han posat són de jardí. Amb l’agreujant que hi ha una empresa de manteniment que només mantindrà aquest espai com a un parterre, no com a una instal·lació esportiva.

Com veieu, el que havia de ser el camp de rugby municipal situat a l’Anella Mediterrània i que formava part del Llegat dels Jocs, únicament és una esplanada d’herba en males condicions que, a més, no és apta per a la pràctica esportiva. Un enorme parterre que simula un camp de rugby.

Davant d’aquesta situació la Junta Directiva, en reunió celebrada el dia 30 de juliol, ha acordat no utilitzar el camp de l’Anella Mediterrània.

Estem pendents d’una reunió amb el Sr. Alcalde perquè sigui coneixedor de tot el que ha passat, de la nostra precària situació, del nostre malestar, frustració i decepció. Exigirem que en el pressupost de 2019 es contempli la partida necessària per a fer camp de gespa artificial de rugby a sobre de l’actual i que se’l doti de les instal·lacions annexes necessàries.

Òbviament tota la qüestió relativa a dies i horaris d’entrenament es veu afectada per aquesta circumstància. Demanem disculpes per l’enrenou que això suposa de cara a l’organització de les famílies. Els horaris, per tant, i dies d’entrenament tornaran a ser els de la passada temporada.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Andrés Lechuga

President