Dissabte 10 d’abril de 2015

 “Un altre cop ens veiem les cares amb els nostres amics dels King’s. Sabíeu que el primer partit amb ells es va fer ara fa 25 anys? Doncs encara tenim jugadors en el dos equips des d’aquell primer partit.

Molts pantalons vermells i un de groc entre els Old Vultures; com sempre vàrem comptar amb l’ajut d’alguns seniors, que evidentment varen jugar per sota del que ells poden fer. Una aportació molt positiva i que ens va permetre fer un grapat de canvis.
Per part dels King’s, també eren molta gent i la cosa va quedar molt compensada. El partit es va fer en 3 parts de 20 minuts. L’arbritatge, només podem dir que no va tenir cap influència en el resultat ni amb el desenvolupament del joc. Neutral i dialogant.
Hem de destacar el debut amb els Old Vultures, d’un nou veterà, en Llorens, que no ens va decebre i va complir sobradament. També va retornar a les nostres files, David Viña, perdut en el món de la feina, s’ha donat compte que l’esport també forma part de la vida. Alguns Olds no varen poder venir per lesions. Des d’aquí, la nostra força perquè tornin aviat.
El resultat, és el de menys, l’important és que vàrem pasar un matí de rugby  molt agradable i sense cap lesió, tots sans i estalvis. Que no vol dir que els dos equips juguessin arrugats o que fos un rugby “de pacotilla”.
Com sempre, el tercer temps, dirigit i organitzat pel nostre inestimable Ricardo, va ser tot un èxit. La veritat és que ja comença a ser conegut de forma molt positiva, el tercer temps de Tarragona i d’Hospitalet.
Vinga, canalla jove dels Old Vultures, aviat, aquest proper 10 de maig, tenim un altre Trobada de Veterans de Catalunya, a Tarragona, concretament la segona. Tingueu aquesta data en compte  a les vostres agendes i compromisos; demaneu vacances, si cal us divorcieu, veneu el pis, el cotxe, o el que calgui per gaudir del nostre esport i a mé a més a casa nostra, a la Laboral.”
 
Leo Roca