Aquest pròxim dissabte 29 de setembre els Voltors de l’equip sènior enceten temporada a Barcelona enfrontant-se amb el CE Universitari. Serà aquest el primer partit de la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana (DHCAT) Vueling d’aquesta temporada 2018-2019. L’equip, dirigit per Jason Randell, el conformen algunes cares noves, com els nois arribats de S18, i també alguna incorporació d’altres clubs, encara que la gran majoria del XV tarragoní és el mateix que la darrera temporada.

Els Voltors, que han estat entrenant des de primers del mes d’agost, han disputat dos partits de pretemporada amistosos; el primer contra Les Abelles B el passat 15 de setembre, partit que van guanyar, i el segon, la setmana passada contra el Sitges RC, a Tarragona, en el marc del Torneig de Santa Tecla 2018; aquest el van perdre per 0-5. Bones sensacions les que denota aquest equip cada vegada format per jugadors més joves però amb força experiència i molts d’ells formats des de petits a l’Escola del Tarragona.

El partit contra el CEU es jugarà a les 16 h a les Pistes de l’Universitari. A Tarragona, l’Escola del Club organitza aquest mateix dissabte 29 una Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer el nostre esport. De 10 a 12 del migdia els infants de Tarragona i comarques d’entre 4 i 11 anys que vulguin conèixer i provar el rugby tindran oportunitat de fer-ho de la mà dels monitors i educadors del nostre Club.

La resta de categories comencen temporada i competició el pròxim cap de setmana en què està previst que es juguin a Tarragona almenys quatre partits.