Un cap de setmana ben carregat es torna a presentar al Rugby Tarragona en què totes les categories tenen partit de competició. El dissabte 20 d’octubre mitja Escola dels Voltors viatja; els S10 a Sant Boi, i els S12 a Sitges per participar en les trobades per categoria que organitzen el Sitges RC i l’UE SantBoiana. També viatjaran els S18 perquè el combinat SEL VNG/Voltors juga a la Feixa Llarga contra L’Hospitalet la segona jornada del Grup A contra els locals a les 12,30 h del migdia.

A Tarragona es disputen dos partits el dissabte: el primer, el de l’equip S14, que se les veurà amb els del Poble Nou a les 12 del migdia, i el segon, el del sènior masculí que a les 15,30 disputarà el partit corresponent a la quarta jornada de la prèvia de la DHC contra els Spartans de Granollers. Recordem que la setmana passada els Voltors van guanyar pels pèls el partit amb el CN Poble Nou i que van esgarrapar els quatre punts que els han situat a la quarta posició de la graella; resultat bo, però encara insuficient si es pretén aconseguir el desitjat tercer lloc que dona opció a jugar la DHC. Els Spartans estan 2 punts per sobre dels tarragonins cosa que farà, sens dubte, que sigui un partit disputat el que es podrà veure aquest dissabte al Complex Educatiu de Tarragona.

Diumenge s’estrenarà per fi l’equip femení sènior el qual havia de jugar la setmana passada contra Químic ER però que van guanyar el partit per incompareixença avisada de les contràries. Les Voltors jugaran contra el CRC Terrassa  a les 12, 30 del migdia a la localitat del Vallès Occidental. També els Voltors S16 es desplacen a Cervelló el diumenge per jugar amb els locals a les 12 del migdia.