El CRT aconsegueix la segona victòria seguida contra els Spartans de Granollers (25-15) i escala a la tercera posició del grup després de les quatre primeres jornades.

Partit de llums i ombres el que es va viure dissabte passat al camp de la Laboral entre dos dels candidats a acompanyar a Sitges i CEU a la Divisió d’Honor Catalana. Els Voltors van completar una primera mitja hora d’alt nivell on pràcticament van monopolitzar la possessió de la pilota per a poder combinar un joc dinàmic entre davantera i tres quarts, que els va servir per anotar els dos primers assajos del partit, el primer d’en Jason Condon després d’una sortida de touche donant suport en curt a una incursió d’en Marc Martorelll i el segon d’en Joan Rojasl fruit d’una bona fase de fixació de la davantera que va donar superioritat per l’ala dreta als tres quarts que van finalitzar amb una ràpida transició de mans.
A partir d’aquest moment, es van tornar a fondre els ploms i, el que semblava que seria una victòria sense patiments i un possible punt bonus ofensiu, es va tornar en dubtes fins al final del partit. En acabar la primera part i els 10 primers minuts de la segona, el partit va entrar en una fase de descontrol per part dels dos equips que es va traduir en errades poc habituals en un partit d’aquesta categoria. Els Spartans se sentien cada vegada més còmodes en aquest entorn, van trobar la manera de fer mal als locals a través del joc al peu i van aprofitar per anotar 15 punts consecutius mitjançant un cop de càstig primer i dos assajos de davantera que l’apropaven al marcador (17-15).
En veure’s contra les cordes, els Voltors van tornar a recuperar la sensatesa, van portar la pilota fins a camp contrari per a provocar un cop de càstig que donava tranquil·litat (20-15) i anotar un posterior assaig en una jugada de combinació on va participar pràcticament tot l’equip i va acabar en Quim Culubret al costat del banderí esquerre establint el 25-15 definitiu.
La setmana que ve, partit contra el Barça Grana a la Teixonera, on la victòria és essencial per assegurar la classificació per a la fase final de la DHC.
 
Eloi Boix