Els pobres resultats de la primera fase de la temporada van suposar que l’equip dels Voltors alevins jugués a la tercera divisió catalana. Llavors, l’equip va assumir com a objectiu estar en condicions de disputar el primer lloc fins al final. I aquest objectiu es va poder donar per aconseguit dissabte, gràcies a la victòria sobre el combinat Catalunya Central.
La relaxació general provocada pels últims resultats no permetia estar molt tranquil, però els rituals d’un equip estan per a aconseguir aquesta mica més que a vegades resulta suficient. I l’esmorzar en grup previ a cada partit està sent tot un talismà.
Jugava l’equip una mica espès i costava reciclar la pilota amb una millorable gestió de l’àrea de contacte i sense la nostra mig-melé habitual, però una defensa sòlida dels Voltors permetia que el camp s’anés inclinant cap a la zona de 22 rival i que anéssim distanciant-nos en el marcador durant la primera meitat.
A la segona, que començava amb un guió similar, dues manques de concentració gairebé consecutives van permetre al conjunt del Catalunya Central fer dues bones marques que obligaven a posar-se les piles. Assentats una altra vegada en defensa, els nois de lila tornaven a posar distàncies. No obstant això, no aconseguíem treure tot el partit a la nostra superioritat física i molt mèrit en això ho tenien els visitants.
Així doncs, el 32-10 definitiu permet als nostres alevins posicionar-se al primer lloc de la classificació i des d’aquí viure la pròxima visita del Reus en una jornada molt singular que esperem convertir en una gran festa del rugbi. Perquè què bonic és jugar amb tanta gent animant com en aquesta ocasió!