Es fa una mica estrany preparar una semifinal tot tornant de vacances, per això la principal preocupació de la setmana era l’activació física i també la mental. I pel que es va veure dissabte a la Laboral, sembla que va anar bastant bé. Comentaven algunes mares que les seves filles i fills havien anat a dormir ben aviat la nit anterior, que s’ho estaven prenent seriosament això, i ho van demostrar també des del primer minut de joc.

A més, per una vegada tota la planificació del dia es complia al minut i, a sobre, els nens i les nenes de l’escola li fan el passadís a l’equip quan entren al terreny de joc. Com no havíem d’aconseguir un bon resultat?

L’encontre va començar a bon ritme, però va ser a mitjans del primer temps quan la defensa voltor va augmentar encara més la intensitat i el cos a cos es va tornar constant. Com que, a més, un dels nostres jugadors va ser expulsat, hi havia el dubte de si es podria mantenir aquest ritme fins al final, però si que van poder, esperonats també pel marcador cada cop més a favor.

També el reciclatge de la pilota als agrupaments estava sent millor que a d’altres partits, però el bon ordre defensiu de l’equip rival no permetia treure’n tot el partit. I la recuperació de l’ovalada a algunes melés va donar més opcions d’atacar amb espais, llàstima que vam tenir alguns errors amb les mans que haurem de procurar evitar al proper partit.

Els nois i les noies de Catalunya Central no van baixar mai els braços, ni quan la semifinal estava ja decantada per als locals, i fins l’últim moment del matx van estar assetjant la nostra zona de marca amb molta empenta. Però amb la defensa tan concentrada i intensa que van desplegar els nois de Tarragona, senzillament no era el dia per endur-se una marca més com a premi pel seu esforç.

Esperem mantenir aquesta concentració per a partit decisiu d’aquí a dues setmanes, amb el viatge final a Andorra just al mig, que servirà per carregar piles i fer encara una mica més d’equip, tenint en compte que l’autèntic premi que ens enduem per haver guanyat aquest partit és poder jugar junts un dissabte més.

Només una cosa vam oblidar dissabte: el bombo. Sortosament tenim encara una final per treure-li la pols i sentir-lo ben fort 😉