El primer equip del Rugby Tarragona s’endú la victòria a Granollers en un partit molt disputat.

El partit que es va jugar aquest diumenge 20 d’octubre a Granollers tenia molts alicients, entre els quals es trobava, evidentment, la retransmissió en directe del partit que es feia a la Xarxa.

L’equip tarragoní va sortir al camp conscient de les mides del camp i les complicacions que podia presentar l’equip rival, sobretot pel pes de la seva davantera i el joc al peu del seu 10. Però, els Spartans de Granollers van començar anotant al marcador i dominant al partit, amb un Tarragona que no acabava d’escalfar motors. La igualtat es va fer palesa al descans amb un resultat de 10 a 10.

En cap moment va donar la sensació de que el conjunt lila feia el joc que volia, ja que la davantera espartana estava ben plantada al camp i es succeïen els errors de mans i a les diferents fases. Els Spartans assajarien al minut 50 després d’una successió de fases de davantera. A falta de 10 minuts del final l’Óscar Puyo donava la volta al marcador anotant el darrer assaig del partit. Els darrers minuts van ser una mostra d’ímpetu defensiu per part dels tarragonins, que no van deixar avançar l’equip rival en el seu intent de guanyar el partit.