AMISTÓS OLD VULTURES vs SEL VNG/RC MARTORREL

Diumenge 20 d’octubre 2019

Bon matí amb bones previsions climàtiques, un temps ideal per una bona jornada de rugby: temperatura no molt elevada i presencia ocasional de la pluja, que afortunadament aquesta temporada no li falta al nostre terreny de joc que esta en unes condicions de gespa força bones. El partit amistós entre els Old Vultures i els SEL Vilanova/Rugby Club Martorell va jugar-se a les 11 del matí.

Els dos equips participants en l’amistós pactarem distribuir l’enfrontament en tres parts de 20 minuts. El partit va iniciar-se puntualment a les 11:00 del matí, permetent als veterans dels clubs citats tornar a gaudir del joc que es regia per les normes Oldie. Un cop més el Complex Educatiu de Tarragona es va convertir en una bona jornada de rugby, un encontre de veterans que juguen amb l’ovalada sempre si suma el componen social que fa que el rugby sigui especial.

Un cop finalitzat el partit i passats per les dutxes, tots els participants van gaudir d’un bon 3er temps amb cervesa, refrescos i diferents coses per picar, així van fer temps per desprès passar a gaudir dels plats especials preparats per el nostre Xef Andreu, que ens va oferir de primer plat: amanida mezclum d’escarola, enciam, i loyo rosa amb moresc, ceba, xampinyó laminat, delícies de mar, tomàquet, tonyina tot regat amb vinagreta de mel i préssec. El segon plat consistia en parrillada de carns: costellar de porc amb salsa bbq, costellar de porc amb salsa de mostassa i mel, llonganissa, xurrasco  i patata al caliu. A les postres oferirem: coc, cafè i licors. Desprès de no deixar cap resta de carn ni engruna de pa, molts ja pregunten i esperen una nova proposta del Xeff, que com sempre de ven segur que es superarà amb una nova exquisidesa.

Els Old Vultures obsequiarem als nostre amics del SEL Vilanova/Rugby Club Martorell amb el llibre dels 30 anys de club i un banderí con a records del dia, i ells amablement ens regalaren un ovalada amb l’escut SEL Vilanova.

El partit

Un bon partit, el jugat el matí de diumenge, malgrat no disposar d’una banqueta amplia per realitzar canvis en front del SEL Vilanova/Rugby Club Martorell, un rival que disposava d’algun efectius més i que en principi li permetrien jugar amb certa comoditat. Els Old Vultures van sortit al camp plantejant que calia posar molta disciplina i ocupar bé els espais.

Al llarg del partit les expectatives en defensa es compliren amb bones accions, la bona disposició en el camp i fent placatges efectius frenaven al rival en els seus intents de trencar-los la línia; va faltar una mica més de concentració de l’equip per decantar el resultat. Un cop els Voltors tenien l’ovalada a les mans desplegaren el seu l’atac, els davanters no sempre utilitzaven les agrupacions de tres per guanyar metres i els ¾ en les transicions de l’ovalada notaven la manca d’algun efectiu que per lesió lleu del dia anterior i un altre per lesió més greu en el mateix partit van minvar el joc efectiu de la línia; les pèrdues i rifades d’algunes ovalades no aconseguiren la continuïtat que cal per portar l’oval fins a marca.

La defensa va ser la clau per evitar que l’avantatge d’una marca del SEL Vilanova/Rugby Club Martorell es quedes com a resultat final del partit, malgrat l’esforç fins l’últim moment per trencar la línia de marca del rival, els Old Vultures no va aconseguir igualar el marcador però l’equip amb honor va lluitar fins l’últim moment.

Els Old Vultures desitgem la bona recuperació de tots els lesionats lleus i que el nostre company amb la lesió més greu tingui una bona recuperació, una més per explicar i que aviat torni a poder jugar amb tots nosaltres.

Crònica: Mario Mariné