L’equip sènior del Club de Rugby Tarragona va derrotar als Senglars de Torroella per 43 a 5 en la quarta jornada de la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana 2019-20 i se situa provisionalment al capdavant del grup B.

Aquest passat dissabte el CRT va demostrar que continua en línia ascendent tant en joc com en resultats. Per primera vegada aquesta temporada, l’equip va mostrar un joc constant d’avançament durant els 80 i, també per primera vegada, va sumar una victòria combinada amb punt bonus ofensiu. Les consignes inicials de l’entrenador van ser executades a la perfecció pels jugadors, en atac es va allunyar la pilota del potent però pesat pack de davanters visitants i la defensa va contrarestar les embestides contràries amb anticipació i placatges molt baixos que tallaven d’arrel l’avançament dels Senglars.

L’assaig dels empordanesos després d’un maul sense resposta per part local va ser el punt negre d’un partit en el que els Voltors van anotar un total de 7 assajos anotats per l’Alejo Misol, Quim Culubret, Óscar Puyo (2), Matías Segura (2) i Juan Davith López.

La competició s’atura al pont de Tots Sants i torna el cap de setmana del 9 de novembre en el que els tarragonins hauran de derrotar al Badalona per a certificar la classificació matemàtica per a la fase final de la Divisió d’Honor Catalana 2019-20.