Ahir dissabte 21 de febrer els S18 del Rugby Tarragona es desplaçaren a Girona a les instal·lacions del GEIEG per jugar el partit corresponent a la quarta jornada de la lliga de Primera Catalana i enfrontar-se amb el combinat GEiEG-Torroella; el relaxament inicial del partit per part dels Voltors els passà factura en el resultat final. Ho llegim a la crònica de Dani Roca:

“En la seva visita a Girona el Joves Voltors varen arribar amb molta il·lusió per la recuperació de 2 jugadors: l’Otger i Soto, i el fet d’enfrontar-se amb un rival assequible.  Però les coses no començaren massa bé, un cop de càstig, una de les assignatures que tenen pendents els Joves Voltors, va fer que el GEIEG obrís el marcador amb un 3-0.
Tot i això, les coses no milloraren perquè una altra de les assignatures pendents dels Joves Voltors, la concentració, va fer que el GEIEG aconseguís un assaig i una transformació que els allunyaren 10-0 en el marcador.  Seguidament els Joves Voltors varen tenir una petita reacció que els portà a retallar distàncies en el marcador amb un assaig, 10-5.
En canvi, en lloc d’aconseguir controlar el matx els tarragonins seguiren sense concentració, i això, el GEIEG ho aprofità per tornar a afegir distància en el marcador amb un assaig, acabant la primera part amb un 15-5 que ens feia posar l’ai al cor.
A la segona part els nostres varen sortir molt més concentrats, i en poc temps feren un assaig. Les coses pintaven bé, uns Joves Voltors a l’atac i disposats a tot contra un GEIEG a la defensiva.  Els del Tarragona tornaren a fer un assaig i el transformaren posant el marcador en un 15-17, que donava fe del domini Voltor.
Però a poc temps del final, un cop més un cop de càstig, va posar el marcador en el 18-17 final amb la decepció afegida d’un altre partit perdut per culpa de la falta de concentració i els cops de càstig.
Confiem que a partir d’ara els Joves Voltors aprenguin dels seus error, que per això estan les categories inferiors, i que a més d’això segueixin emocionant-nos com ho fan a cada partit.”