Primer partit contra un rival directe a la competició el Barcelona Universitari Club, i campió la temporada passada de la 2a categoria catalana. Això requeria un nivell de concentració molt alt tant en atac com en defensa.
I els nostres S16 van sortir endollats, tal es això, que al minut 4 ja fèien el primer assaig. I lluny de perdre la concentració, el joc a les mans va començar a fluir. Un bon atac i una defensa pressionant feia que el BUC no tingués oportunitat d’atacar, mentre que les nostres jugades d’atac anaven trenant assaig rera assaig. Així arribàvem a la 1/2 part amb 5 assaigs a favor i cap en contra (31-0)

Al inici de la segona part un assaig del BUC ens feia pensar que havíem sortit desconcentrats, però tal com vam rebre l’assaig, vam tornar a marcar. Com a la primera part el joc a la ma va funcionar i assaigs anaven caient fins al 71-17 final.

Hem de lamentar la lesió de Jaime als 10min de la primera part a qui desitgem una ràpida recuperació.

Poc a poc es va notant el treball dur als entrenaments, el treball físic i tècnic dels jugadors i ens dona una bona posició de inici de la competició regular de Segona Catalana.

Van jugar Adrian, Pau, Marc, Edgar, Quim, Juan Diego, Manel, Leo, Jaime (Mireia), Lucas, Angel, Sergi, Pol, Adrià (Jimmy).

Àlex Satué