Dissabte 9 de novembre, més aviat del que és habitual, les noies es preparen per encarar el que serà el quart partit contra les ja conegudes jugadores del Sitges.
Són les dues i mitja i el xiulet marca l’inici del partit, un partit que se suposava favorable al conjunt visitant (INEF-Hospitalet-CRT) ja que el rival es presentava amb 13 jugadores, cosa ja habitual en aquesta lliga femenina que aquest any afronta forts problemes d’efectius en gairebé tots els equips de la lliga.  Però lluny del que semblava l’equip local comença dominant el partit i als pocs minut arribaria la primera marca. La tònica de la primera part va ser de domini del Sitges, ja que les nostres jugadores tot i ser més nombroses, juguen amb el handicap de no conèixer-se gaire i això dificulta el joc global de l’equip.  Amb un marcador desfavorable de 15 – 7 arriba el final de la primera part.
Després d’alguns canvis en l’alineació del conjunt visitant i algunes correccions dels entrenadors a càrrec d’aquesta unió, les noies afronten la segona part amb una actitud mes positiva tot i el resultat. Poc a poc les coses van sortint i aconseguiren posar-se per sobre amb un resultat final de 20-24.
Un cop més el rugby sorprèn i l’actitud passa per sobre del nombre de jugadores.
Falta molta feina a fer però setmana rere setmana i entrenament rere entrenament anirem polint coses per a seguir competint i guanyant partits.
Salut i rugby!

Ana Jorba