Segona jornada de la 2ª divisió de Sub14 i ens tocava jugar fora, un desplaçament a Sant Boi de Llobregat per enfrontar-nos al UES B al Baldiri Aleu, rival amb el que aquesta temporada ja hi hem jugat un partit amistós que ens va resultar un poc amarg per la situació i el resultat però aquest cop no desitjavem que tornes a passar. Aquesta setmana a l’entrenament, a part de millorar els aspectes tàctics del grup i treballar les tècniques individuals s’ha incrementat la motivació per arribar amb moltes ganes al partit per guanyar-lo, lluitant i defensant amb força.

L’hora de l’enfrontament, les 13:45, hora un xic estranya ja que ens plantejava sortir de casa ben esmorzats (bon entrepà o plat de pasta), per arribar amb les forces necessàries i continuar demostrant que som un equip capaç de competir a 2ª divisió.

L’equip abans de baixar de l’autobús ja tenia les consignes clares de com calia jugar en front d’aquest rival que de ven segur no ens ho posaria fàcil. Un cop canviats baixarem al camp per iniciar l’escalfament sobre la nova gespa artificial del camp de rugby del Baldiri Aleu.

Iniciarem el partit amb un xut nostre i una ràpida pujada de tot l’equip per defensar amb pressió atacant i ocupant els espais, amb una forta pressió sobre el rival per conquerir novament la pilota, de forma efectiva ens plantarem en varies fases de joc sobre la 22 rival. Als tres minuts de joc l’ovalada estava dipositada sobre marca per l’Ander Acebal que es va moure ràpidament entre els defensor per col·lar-se per un forat, el xut posterior d’Ander Artega ens situava el marcador amb un 0-7 a favor dels Voltors.

El joc dels dos equips es va centrar entre mig camp i la 22 dels UES B, era evident que la pressió dels davanters del Tarragona tant en defensa com en atac era la clau del domini del partit. Mica en mica guanyaven metres, els rucks eren disputats però en el minut 10 del partit els Voltors iniciaren una fase de joc on començaren a desplegar la davantera i els 3/4, aconseguint incrementar el nombre de marques: minut 10 Ander Arteaga, minut 14 Magí Virgili i transformació de Blai Garreta, minut 16 marca de Guillem Mariné i transformació d’Ander Arteaga i 10 minuts abans del final de la primera part Magí Virgili situa el marcador en 0-31. Les jugades que han definit aquestes marques han estat gracies aconseguir que en els rucks es concentres molta davantera rival i en les sortides amb la pilota els pocs defensor del UES B no frenessin la velocitat i la força amb que els segona i tercera linea dels Voltors trencaven fins a marca.

Al descans l’equip es mostrava satisfet per el joc, era el moment de seguir sense baixar la guàrdia. Però el resultat també ens  marcava que calia arriscar i fer petites variacions en les posicions de jugadors i donar minuts als jugadors reserva.En aquest segon temps de joc els moviments a la banqueta van ser diversos; destacar el bon joc i placatge de la Joanna Barcelo, Natalia Lorenzo va ser efectiva com a migmelé, també en Jan Castro, Joan Massoni van mantenir el nivell que en Roger Cintes i Alvaro Vian havien desplegat en la primera part. En Valentino Angelini i Marc Carrera van ser efectius els minuts que van estar al camp  i un dels jugadors destacats va ser en Kirill que mostrà ganes i va fer front a rivals molts més alts que ell.

A la segona part degut al canvis i a la millor defensa rival es va notar que hi havia dificultats per trencar però es va optar per fer un joc més ràpid amb la linea i desplegar-nos més en el camp, de forma que els defensors del UES devien aplicar-se més en el placatge per frenar l’atac del Tarragona. En una de les jugades dels 3/4 Voltors amb passada al 8 s’aconseguia una nova marca i 8 minuts més tard en una fantàstica combinació des de la sortida d’un ruck, arribava per banda dreta atacant dels Voltors, la pilota fins l’ala Moha que com un llampec deixava de l’ovalada a marca com si fos un professional ràpid i trencador. Aquesta acció en finalitzar el partit li va costar ser mantejat per tot l’equip per celebrar la seva primera marca.

UES B no ho havia dit tot en el camp i en un seguit de jugades encadenades des de la sortida d’un ruck a mig camp van atacar el costat esquerra de la defensa Voltor per plantar just a la cantonada de marca l’ovalada, era el 5-41 al minut 52, però el CR Tarragona no habia firmat encara el final i en una jugada trenada per la linea en Lucas Fernandez deixava a marca el 5-46 i en Pau Martinez rubricava amb un xut a pals el 5-48 resultat final del partit.

Contens per el resultat i el bon joc però ens toca seguir treballant, cal seguir formant als nois i noies d’aquest equip, això just a començat i queden força partits per jugar de 2ª divisió.

Mario Mariné