La última jornada, abans de les semis, va enfrontar al conjunt femení d’inef-Hospitalet- CRT contra les noies del Shamrock (Mallorca).

El xiulet marcava l’inici i les nostres noies dominaven el partit tancant a les mallorquines gairebé tota la primera part a la seva 22, incansablement amb diverses fases d’atac l’equip local va intentar arribar a la línia de marca xocant constantment amb la defensa mallorquina que no va deixar que això fos possible. Després de dos cops de càstig i de predre molts metres pels xuts del conjunt mallorquí, l’equip visitant aconsegueix penetrar la línia de marca en l’última jugada de la primera part deixant el marcador 0-7.

La segona part lluny d’assemblar-se a la primera, va estar marcada pels nervis de l’equip local i el control del joc de l’equip visitant. Tot i que finalment les nostres noies van aconseguir encarrilar el joc, els errors de l’inici d’aquesta segona part, sumat a l’energia amb el que el Shamrock afrontava aquesta va suposar l’encaix de dues marques mes per part del conjunt local.

Bones sensacions, tot i el resultat,  per un equip que encara s’ha d’acabar de conèixer i encaixar el tipus de joc i que poc a poc es va veient més com un sol equip i menys com una unió de diversos equips. A seguir treballant.