1533924 233010360212094 110620205 nAquest diumenge 19 de gener els sèniors del Rugby Tarragona han sofert una derrota contundent davant Sant Cugat B en el primer partit corresponent a la segona volta de la lliga de Primera Catalana. Malgrat que el partit s’ha iniciat amb bones perspectives, el resultat final ha estat desfavorable pels nostres Voltors. Ho llegim a la crònica del partit d’avui a càrrec de Dani Roca:
“Després de la derrota de la setmana passada, aquest diumenge semblava que els Voltors havien après la lliçó i en lloc s’obstinar-se a trencar la defensa contrària, han començat a jugar a la mà. Així ho presagiava la primera marca, fruit d’una jugada colectiva en la primera jugada. Això ha fet que el Sant Cugat despertés i reacciones plantant cara, però amb moltes imprecisions que el Tarragona aprofita per acabar la primera part amb un 20 a 10 en el marcador que augurava una victòria que, per joc, els Voltors estaven mereixent.
La segona part comença amb molta igualtat, però a partir del minut 14, el Tarragona, fruit de la manca d’entrenament, ha desaparescut del camp. Semblava que ens havíem equivocat de partit. El Sant Cugat, tot i jugar pitjor, s’ha fet l’amo del partit fent una sèrie de 5 assajos en 30 minuts que han deixat el marcador en un 20 a 48, resultat que ens ha decebut molt.
No obstant ens quedem amb què el nostre equip ha sabut tornar a jugar a la mà, la seva millor virtut, i en que tot i el cansament, els nostres han estat disciplinats, no perdent mai la compostura tot i la derrota.”