12:30, dissabte a Lleida, bona temperatura i camp de gespa natural en bones condicions. Rival a tractar de tu a tu, en els 15 primers minuts els Voltors han practicat el rugby que mica en mica és la seva constant del joc d’equip, atac i pressió en defensa la majoria de cops a la zona del camp de INEF, molts moments sobre la 22 dels locals i amenaçant de fer marca.

En una jugada que INEF recuperà l’ovalada i aconsegueix circular-la fins la part dreta defensiva dels Voltors, ens trenca per un espai en la cortina defensiva i malgrat els diferents intents per placar al portador de la pilota no son eficaços per evitar la marca; el posterior xuts a pals ens col·locà el marcador un 7-0 per els locals al minut 17 de la primera part. Els Voltors novament tornen a desplegar el joc fet fins ara, amenaçant la linia de marca local i finalment en una sortida de melé per velocitat i amb força; el nostre 8 aconsegueix deixar l’ovalada a marca en el minut 23. Estem en un 7-5 al marcador, els Voltors segueixen un cop més defensant i atacant entre mig camp i 22 dels locals, però faltant 3 minuts per finalitzar la primera part en una errata defensiva dels Voltors el dorsal 5 del Lleida s’escapa i marca, portant-nos al descans un resultat de 12-5.

Mitja part per animar a les noies i nois de l’equip per seguir amb el bon ritme de joc e intentar evitar les errades comeses en el primer temps.

Segona part, novament el joc centrat en mig camp i els Voltors seguien amb la seva pressió defensiva, amb alternatives diverses de possessió de l’ovalada. 10 minuts intensos de joc que finalment els Voltors trencaren amb una bona jugada que el 8 fa arribar la pilota al flanker que deixava l’ovalada a marca i ens situa en 12-10. Enfilarem els 10 últims minuts de partit, INEF intensificà els seus intents de fer una nova marca i els Voltors tallaven aplicant-se en defensa, però en el darrer minut els locals aconseguien una marca i posterior xut a pals per deixar el 19-10 en sonar el xiulet final.

En aquest partit hem vist un CR Tarragona fort en defensa i lluitador, amb moltes ganes i amb la satisfacció que cada cops tenim un equip més format malgrat tenir jugadors novells. Cal seguir creixent i tenir clar que l’objectiu de l’equip és lluitar per entrar als play-off d’aquesta 2ª divisió.

Agrair al CE INEF Lleida el bon ambient de rugby del matí de dissabte i el fantàstic 3er temps que ens han ofert.

Mario Mariné