El dissabte dia 30 de novembre l’escola es va desplaçar a Sitges per participar en el Torneig dels Dofins, un torneig al qual van acudir més de deu clubs, tot un repte treballat de manera excel·lent per els nostres amics del RC Sitges.

Els Voltors de Sub-10 van fer de nou un gran paper al Torneig, els onze jugadors desplaçats demostraren una vegada més la seva evolució. Es nota de forma molt evident el treball i la implicació del xiquets als entrenaments el que provoca millores considerables en les estructures de joc. Segons la visió dels entrenadors es va poder percebre un canvi en la ocupació del camp, objectiu principal de la categoria, juntament amb l’habitual lluita i entrega màxima individual feien empetitir als rivals. Independentment dels resultat positius aquesta sensació d’equip i d’entrega constant es el que fa gaudir tan a jugadors, entrenadors i seguidors.

Els nostres Sub-8 desplaçats a Sitges es van trobar enquadrat en la categoria de promoció competint contra els equips de Sitges 2, Sant Cugat 2, CRUC i Barça. La varietat de nivells de joc dels diferents equips va generar una bona oportunitat per contrastar la situació de joc que desenvolupa el nostre equip i les carències que s’han da anar treballant. Cal ressaltar el compromís de tots els jugadors i la entrega sense treva fins al final de la jornada.

Dia assolellat, gran ambient de rugbi, jugadors que no saben d’especulacions i rendicions, afició entregada…. Que més es pot demanar!!

 

Coordinació d’Escola

Club Rugbi Tarragona