infantils 2014Ahir dissabte 4 d’octubre començava la lliga Sub16 en què també competeixen els nostres joves Voltors. El primer partit els desplaçava a Barcelona al camp del CEU on, amb poc efectius, van caure derrotats per 66 a 0. Ens ho explica David Garcia:

“El començament de lliga de l’equip infantil, contra el CEU, veia per fi una alineació amb 15 Voltors, un bon senyal que es va veure refermat amb un inici de partit molt seriós dominant al camp contrari durant un bon tram del partit. En aquest aspecte es trencava una ratxa en la que costava agafar el ritme, però no s’ha pogut arribar a convertir la merescuda marca i, aprofitant una errada, ha estat l’equip barceloní qui s’ha posat per davant en el marcador. Tot i aquesta decepció, l’equip no s’ha vingut avall i, malgrat acabar la primera part perdent per tres marques a zero, no feia la sensació que ja s’hagués perdut, ja que l’estaven dominant les touches, les melés i s’estava jugant molt bé els rucks. Però amb la represa la cosa va canviar. A l’expulsió d’un dels nostres jugadors a les acaballes de la primera meitat se sumava la lesió d’un altre, que va haver de retirar-se sense tenir substituts disponibles. Així, amb dos jugadors menys i, sobretot, degut a l’enorme quantitat de placatges fallits, la resistència de l’equip ha estat gairebé nul·la, i tot i alguna revifada, ja no s’ha pogut aturar la pluja de marques en contra. Avui la falta de placatge ens ha enfonsat i ho treballarem de valent.”

La propera setmana els infantils jugaran a casa contra Gòtics RC. Esperem comptar amb més efectius i que arribi l’esperada victòria que sens dubte contribuirà a afiançar l’equip.