Dissabte, ens desplaçarem a l’Hospitalet de Llobregat per jugar al camp de la Feixa Llarga, a les 12:00 del matí ens tocava disputar la 6ª jornada de la 2ª divisió de Sub-14 de la FCR. A part de l’equip rival es va sumar en la nostra contra l’estat del camp, el terreny de joc és pràcticament de terra i presentava l’afegit d’estar enfangat degut a la puja de la nit anterior, però les nostres noies i nois venien a jugar i demostrar el bon rugby que cada dia estan practicant i que els manté en la part alta de la classificació. El RC Hospitalet presentava un conjunt de 15 més 2 reserves, que sortiren a donar-ho tot al camp, davant dels Voltors que amb 15 més 7 reserves, tot i tenir alguna baixa, van fer que el partit fos molt disputat.

L’Hospi inicià el partit amb el xut de centre, recepció dels Voltors i sortida llançada a l’atac, diferents fases de joc des de mig camp fins a la línia de 22 contraria els portaren a guanyar metres. Els Voltors llancen una touch prop de 22 perden l’ovalada però recuperen amb la bona feina de circular la pilota per part dels 3/4, avançant terreny fins a la línia de 5 metres i casi traspassen marca; l’Hospi defensà fort i recuperà la pilota però novament els Voltors amb la pressió que saben fer en defensa tornen a dominar-la, però nova pèrdua sobre línia de 5. Hospi intenta sortir jugant amb els seus jugadors més ràpids però els Voltors els frenen. En el minut 7 en una sortida de melé del rival, el nostre flanker pressiona i recupera l’oval, es llençà en carrera a plantar sota pals i transformant en xup posterior (Ander 1), ja teniem el 0-7 al marcador. Just dos minuts després tornarem a jugar obrin l’oval i l’Ander 2 s’escola per el costat esquerra de la defensa de l’Hospi anotant una nova marca: 0-12, no transformem el xut a pals. Els Voltors segueixen intentant fer una nova marca però l’Hospi defensava i els obligava ha intentar-ho un i un altre cop sense aconseguir trenar una bona connexió entre davantera i línia de 3/4, sobre el minut 20 de partit casi tot l’equip dels Voltors estava situat sobre la part dreta del seu atac i el primer centre de l’Hospi aconsegueix sortir amb l’ovada en una cursa que finalitza sobre marca, malgrat l’intent del nostre 15 de frenar-lo. El marcador estava amb un 5-12 amb el que finalitzà la primera part, val a dir que els 10 últims minuts de la primera part van seguir amb un joc molt intents en defensa per part dels dos equips i el CR Tarragona no deixà de lluitar i guanyar metres però l’estat del camp i la defensa rival no deixaren que aconseguissin incrementar l’avantatge. 

Entraren al descans, ens calia que les noies i els nois seguissin en bona sintonia però calia recuperar el bon joc dels primer minuts, per això tocava revisar els aspectes tàctics i les consignes tant per als davanters i els 3/4 que eren la clau per assegurar la victòria. 

Segona part, xut inicial per part dels Voltors, recuperem l’oval i en el minut 2 de la segona part, en una sortida de melé els nostres atacants aconsegueixen trenar una jugada on finalment el nostre obertura planta l’ovalada sota pals 5-17 (Blai), el xut posterior a pals 5-19 (Valentino). L’Hospi amb el seu xut des del centre del camp guanyant metres però el primer centre Voltor, molt atent, recupera l’oval en la línia de 5 i arrencà una carrera que travessà tot el camp per aconseguir plantar-la, situant el marcador en 5-24 (Ander 2). El temps que quedava de la segona part els Voltors es van veure obligats a defensar-se entre mig camp i la seva línia de 5, en diferents ocasions frenaren al rival però en el minut 12 de la segona part en una errata en la basculació de la defensa Voltor, el 15 de l’Hospi trobà el forat per escolar-se i fer marca, transformà el xut a pals posterior, deixant el marcador amb el 12-24, que seria el definitiu però restaven 8 minuts per finalitzar el partit. Els Voltors defensaren entre mig camp i la seva línia de 22 tots els intents de trencar la seva defensa que amb cada placatge evitava que l’Hospi seguis guanyant metres, cada cop les samarretes liles eren més marrons però devien seguir demostrant que el Sub 14 del CR Tarragona és un dels equips de la segona divisió que té una bona defensa. Xiulet final i cares cansades però satisfetes per part dels dos equips. Els nois de RC Hospitalet havien fent un molt bon partit malgrat el resultat desfavorable i els Voltors amb la victòria aconseguida seguien la seva progressió malgrat haver de reforçar diferents aspectes del joc, que mica en mica estant aprenent i construint per ser un equip de rugby format i competitiu.

Mario Mariné