El Club de Rugby Tarragona acaba amb derrota l’any 2019 al camp del CEU (21-18).

 
Els Voltors es van presentar a Barcelona amb baixes importants en la primera línia. Justament aquest factor que es preveia desequilibrant en els moments de la melé, va portar a que l’equip respongués en totes les altres fases de joc i compensés aquest clar desavantatge.
 
La primera part es va caracteritzar per la màxima igualtat entre els dos equips. Tot i que els visitants van tenir la possessió de l’ovalada la major part d’aquest període, només van poder materialitzar el domini territorial amb tres punts gràcies a un drop transformat pel Marc Martorell. Els locals, en canvi, castigaven els seus contraris en cada melé. Fruit del domini en aquesta fase estàtica, van poder assajar a l’última jugada abans del descans i a l’inici del segon temps deixant el marcador en 14 a 3.
 
Tot i veure’s en desavantatge, els homes d’en Jason Randell van continuar atacant lluny dels punts de trobada i defensant molt ordenada i agressivament, fet que els permetia recuperar les pilotes perdudes. L’únic error comès es va pagar molt car ja que, en un contraatac del CEU després d’un xut posicional, va arribar el tercer assaig local. Amb tot perdut, el CRT es va llençar a l’atac sense complexos, el ritme de partit va augmentar, els barcelonins no van mantenir el to físic i així van arribar els dos assajos del Jan Bogaarts i el Xavi Beltran (21-18). Amb 5 minuts encara per endavant, el CRT ho va continuar intentant però el marcador no va poder variar i només es va poder aconseguir el punt bonus defensiu.
 
La temporada es reobre el dia 12 de gener a la Laboral contra el Barça Blau.