Les noies del sènior femení, tot i tenir varies baixes, encaraven el primer partit d’aquesta volta amb moltes ganes per tal de comprovar l’evolució de les blaugranes després de que aquestes ho haguèssin guanyat tot a la tercera divisió regional.

Des dels primers minuts el Barça va deixar clar que ja no era el mateix equip amb qui s’havien enfrontat les voltors la temporada passada i que havia millorat en totes les fases del joc. A la primera part van ser més endreçades en defensa i contundents en atac, el que va permetre que s’adelentessin en el marcador, marxant al descans amb un resultat de 0-17.

Després de la mitja part, el conglomerat Tarragona-Hospitalet-INEF va sortir al camp amb més intensitat i després de varies fases de treball va aconseguir arribar a línia de marca, plantant la pilota la capitana, Aurora.

No obstant, les tarragonines van quedar-se sense canvis acabant el partit amb tan sols tretze jugadores. Això sumat amb la convocatòria plena del Barça va fer que aquestes s’acabessin d’imposar en el marcador, finalitzant el partit amb un 5-43.femeni barca 12gener2020 03