Diumenge a les 12:00 es disputà la jornada 7 i rebíem la visita del CRS Torroella, 3er classificat de la 2ª divisió de Sub 14, tocava seguir jugant bé per aconseguir un bon resultat i mantenir l’avantatge sobre els immediats perseguidors: Torroella i Lyceé, però devíem seguir sumant punts per retallar la diferència amb INEF Lleida, líder en la jornada 6.

L’equip sortí motivat i amb algunes variants en l’estructura de joc degut a canvis de jugadors en les posicions habituals, el plantejament dels tècnics era defensar fort per frenar al rival que acudia al partit reforçat amb jugadors de Sub12 de segon any.

Inici del matx amb xut del Torroella i els Voltors en 2 fases de joc feien arribar l’ovalada al nou 15 (Guillem) que obrí forat per l’ala esquerra de l’atac i en el següent moviment d’atac el flanker (Ander 1) plantà l’oval a la zona de marca, minut 1 del partit 5-0.

Torroella no afluixà i ens pressionà sobre 22, avançà fins a línia de 5 i ens amenaçà marca però els Voltors refusaren l’atac i tornaren a mig camp i atac amb pressió sobre la 22 del Torroella. Diferents rucks i melés disputades no acabaven de trenar jugada provocant l’alternança de la possessió de l’oval. En una de les jugades el dorsal 7 del Torroella aconsegueix trencar la cortina defensiva per velocitat i diposità l’oval a marca, minut 9 del partit, marcador 5-7.

El joc va seguir disputant-se amb alternances de la possessió, però la clau estava en guanyar els rucks, conservar l’oval i ser forts en les melés. En el minut 13 robant l’ovalada a la línia de 22 aconseguiren col·locà el marcador en 10-7 (Ander 1); i a 7 minuts de finalitzar la primera part el marcador quedava en 15-7 (Ander 2) desprès de trencar la defensa amb una bona transició de l’ovalada que arribava als ¾ que la circularen fins al primer i segon centre que recolzat per l’ala trencava amb velocitat fins a marca.

Descans i consignes clares: bona feina en defensa, conservar l’oval en els rucks i seguir obrin joc als ¾ que per velocitat i amb bons suports devien seguir incrementant el marcador com la última jugada de la primera part.

Reinici del matx amb xut per part dels Voltors, ràpida pujada a defensar sobre el camp del Torroella recuperant l’oval i obertura a la línia, minut 1 canvi del marcador 20-5 (Lucas) més el xut a pals 22-5 (Ander 1). Els Voltors seguiren amb intensitat i el bon joc que portà una nova marca 27-5 (Magí) amb posterior xut a pals 29-5 (Ander 1) i en el minut 38 de la segona una nova jugada dels ¾ marcava el 34-5 (Lucas). El Torroella no defallia i s’escapà col·lant-se amb rapidesa marcant el 37-14, contestat 5 minuts més tard per els Voltors amb un 39-14 (Ander 1) i xut a pals 41-14 (Pau) i a 4 minuts per les acaballes del partit novament 46-12 (Lucas) i transformació posterior 48-12 (Ander 1); en l’últim minut el Torroella repetí jugada i deixà el marcador en el definitiu 48-21.

Nova victòria dels Voltors sumat 4 punt més un punt de bonus ofensiu, marquen el bon joc i el creixement de l’equip, malgrat els canvis en les posicions d’alguns jugadors. Cal seguir treballant per seguir formant a les noies i nois del l’equip que cada dia ens sorprenen amb el bon rugby que juguen.

Mario Mariné