El combinat de Crt-Hospitalet-Inef es desplaçava aquest cap de setmana a Alella amb la intenció de treure’s el mal sabor de boca que els deixava el resultat del partit anterior contra el Barça.
La primera part començava amb un bon ritme de partit, aconseguint un assaig de l’equip visitant al minut 1. El camp estret de l’Alella obstaculitzava el joc desplegat però el dinamisme i verticalitat que marcava el combinat permetia imposar-se en superioritat numèrica dins el camp i dificultar la organització defensiva de l’equip local.
Els xuts en joc obert del Químic-Alella posaven en perill la zona de marca del combinat, però la seva defensa evitava que entressin dins la zona d’assaig. La bona defensa de la jugadora 15 local frenava possibles assajos de l’equip combinat, tot i així es plantaven a la mitja part amb un resultat de 0-26.
La davantera de les voltors no ho va posar fàcil a l’equip local, guanyant-li’s la majoria de melés i touche, a més a més de compenetrar-se amb les tres quarts i deixant veure un joc més àgil en aquesta segona part del partit. El partit finalitzava amb un resultat de 0-54.
Cal destacar l’actitud ferma de les jugadores de Químic-Alella que no van baixar els braços en cap moment i agraïr al públic que es va quedar a veure tot el partit amb el vent que ens va acompanyar durant tot el match.
Salut i rugby!!

Anotadores CRTarragona-Hospitalet-Inef: A: Ani, T: Ani, A: Sílvia, T: Ani, A: Ani, A: Lupe, T: Johan, A: Ouani, T: Johan, A: Annia, T: Johan, AC: Júlia, A: Helena, T: Johan

Silvia Roca