Dissabte a les 13:00 disputarem la jornada 8 de la 2ª divisió regular de Sub14 al Complex de la Guinardera on ens enfrontarem al San Cugat B darrer classificat en la taula. La temperatura era fresca i els intents del sol hivernal per escalfar el dia no aconseguiren incrementar l’escalfor a l’ambient.

Els Voltors es presentaren amb 19 jugadors en total i sols disposar de 4 recanvis, casi tots ells jugadors de la davantera; deixant-nos minvats d’efectius a la línia. El rival es presentà amb la convocatòria complerta i amb moltes ganes de jugar i plantar cara. Tenim que reconèixer que el Sant Cugat B va demostrar al llarg de tot el partit, malgrat el resultat advers, un fort sentiment de lluita i en cap moment es va sentir que decaigués el seu joc per estar perdent el partit; felicitar el bon esperit competiu de les noies i nois del Sant Cugat B que demostraren tenir moltes ganes de jugar a rugby.

En resum, a la primera part 0-55 en el marcador i el resultat final de 0-89 a favor del Voltors denoten l’efectivitat en atac i la consolidació de la bona defensa al llarg del partit. Malgrat no estar còmodes en un camp que per dimensions ens resultava estret a l’hora de desplegar el joc als ¾ es van generar bones transicions de l’oval. Els anotadors del partit van ser diversos; començat per el primer minut en que Natàlia va fer marca i un cop al genoll dret li provocà un eguins que la deixà sense poder seguir jugant. Els altres anotadors Voltors van ser: Jairo (2 marques), Magí (1 marca), David (1 marca), Pau (3 marques + 1 xut a pals), Ander 1 (3 marques + 5 xuts a pals), Álvaro (1 marca), Blai (1 marca), Lucas (1 marca + 1 xut a pals) i Guillem (1 marca). El conjunt de noies i nois segueixen creixent com equip però no podem deixar de formar-los en millorar en diferents aspectes del joc que cal treballar en proper entrenaments.

Destacar que els Sub 14 segueix a la part alta de la classificació de la 2ª divisió regular, havent disputat 8 partits amb: 7 victòries, una derrota i suma 6 punts per Bonus Ofensiu; aquest número a data d’avui, segueixen el bon camí per aconseguir l’objectiu d’entrar en els play-off de la 2º divisió.

Mario Mariné