Desprès del descans nadalenc, l’inici de l’any 2020 ha estat molt encoratjador desprès de finalitzar el 2019 una mica baixos de moral i d’efectius. En cada entrenament de divendres el nombre de Olds s’incrementà, una mica motivat per fer un petit 3er temps post-entrenament. El major nombre de participants en cada entrenament fa que el joc de l’equip en surti molt beneficiat. El nostre entrenador Cèsar Sanz ens ha fet treballar en dinàmiques de joc que ens tenien que ajudar a ser més efectius en placatge i millorar en la passada de l’oval. El treball als entrenament devia demostrar-se en el primer partit que ens tocava jugar a Amposta.

Diumenge 26 de gener del 2019, primer partit amistós de l’any amb els nostres amics Tausiaios de Los Taus d’Amposta Rugby Club, a les 12:00 del migdia al Serenguetti Stadium d’Amposta, iniciarem el partit que es dividí en dos parts de 25 minuts, amb el Sr. Àrbitre que ens recordà les normes Oldy moments abans del xiulet inicial.

Els primers 25 minuts l’equip dels Old Vultures demostrà sobre el terreny tou i una mica enfangat en algun punt del camp, estar efectius en defensa i lluitadors per avançar fins a la 22. Les ràpides transicions de pilota a la mà entre els ¾, amb passades efectives evitaven superar els temuts 20 metres en carrera solitària (penalitzada en les normes Oldy), fins a plantar l’ovalada a marca. Els davanters van anar corregit algunes mancances de coordinació en les jugades que un cop superat el primer període van rodar com un engranatge sincronitzat. . Els Tausiaios van patir nombrosos cops de castic i la contundència dels Voltors en el placatge que els impedia jugar a la mà.

Canvi de terç, en el segon període de 25 minuts. El joc va incrementar la duresa per ambdues parts, els Tauiaios va desplegar-se amb més força i millorant el joc a la mà però la defensa dels Voltors va treballar amb contundència. El joc va seguir les dinàmiques de joc practicades en els entrenaments; va ser un joc viu entre dos rival que es tractaren de tu a tu. L’equip va seguir practicant la contenció en defensa i obrir joc a les sortides de rucks o melés per avançar el major nombre de metres possibles. Va ser una segona part del partit molt disputada; l’atac Voltor van ser intens sobre la línia de 5 rival, que finalment donar el seu fruit amb un parell de marques.

Finalitzat el partit, càntic habitual abans de la dutxa. “Birras! Al bar!”, “Birras!! Birras!! Al bar!! Al bar!!”, “Birras! Birras! Birras! Al bar! Al bar!! Al bar!!!”. Orgullosos del resultat i del joc desplegat per tots els jugadors que lluitaren en tot moment. Dies com aquest que compartim amb Los Taus d’Amposta Rugby Club és on podem gaudir d’una bona jornada de RUGBY, ens omple de satisfacció comprovar la quantitat d’amics que som units per una passió.

Crònica: Mario Mariné