Ahir diumenge 23 de febrer el Primer Equip Sènior del Rugby Tarragona disputà el partit corresponent a la catorzena jornada de lliga de Primera Catalana contra el poderós Barça B. Tot i que els Voltors començaren amb molta empenta varen acabar derrotats. Ens ho explica Dani Roca:
“Aquest diumenge, en el camp de la Teixonera els Voltors s’han enfrontat al Barça B. La primera part ha començat amb una gran empenta dels Voltors i fruit d’això el Tarragona s’ha avançat en el marcador en un xut per cop de càstig, gairebé des de mig camp. No obstant els barcelonins no es varen espantar i durant els primers vint-i-cinc minuts el joc va estar molt igualat. Malgrat tot els barcelonins varen saber aprofitar les errades dels Voltors i es posaren en un 12-3 que els donà un petit avantatge.
Aleshores els tarragonins, aprofitant la relaxació dels del Barça varen remuntar fins a un 12-13 que els posava davant en el marcador, però una petita falta de concentració aprofitada pel Barça va fer acabar la primera part en un 17-13 que tornava als barcelonins l’avantatge. Llavors l’equip blaugrana, veient la igualtat en el marcador va canviar 6 jugadors durant el descans per tal de refrescar l’equip. En la segona part, fruit del cansament acumulat en els Voltors, la falta de refrescos i les lesions, combinat amb que l’equip blaugrana, coneixedor d’aquestes circumstàncies va començar a jugar a la mà, esborrant del camp els tarragonins. A les acaballes del partit, amb un marcador desfavorable per 76-13; els Voltors varen treure forces i varen aconseguir una marca, que deixava el marcador en un 76-18, però demostrant que els nostres, tot i les circumstàncies no es rendeixen mai.”