Dissabte feia bon dia, i no només era cosa del canvi climàtic, jugàvem a casa. El caliu del club, de les famílies de l’escola, els amics i jugadors ens van acompanyar durant tota la jornada. Jugar a casa ens va donar energia, energia per a jugar un partit emocionant.
A les dotze érem totes al camp. Dinar de carmanyola no està tant malament si ho fas amb el teu equip. Una estona de riures, trenes i acabar de comentar les jugades sota el sol gairebé estiuenc. Al vestuari el ritual de sempre, aquest cop acompanyades per les petites voltors, quin honor! Paraules de l’entrenador, de les capitanes, escalfament, xerrada de l’àrbitre i a jugar.
Els primers minuts van ser durs a causa de la calor però teníem ganes de marca. El combinat, que aquest anava de lila, va dominar la primera part. Un atac decidit i una defensa contundent van fer pujar els punts al marcador amb marques de Carla, Helena, Estefania, Júlia i Sandra . La continuïtat de les jugadores de l’Hospi-INEF-Tarragona les feia avançar davant un Andorra al qui li costava recol·locar-se en defensa.
A la segona part que començava amb un 29-0, un Andorra més combatiu, va aconseguir concretar més d’un atac per a fer pujar punts al marcador, però no suficients per a atrapar a les liles, que van estar tot el partit per davant. Amb més marques de Helena i Sandra i una melé forta va arribar el final del partit amb un resultat de 39-12.

Júlia Gurí