Crònica jornada 5

Dissabte 8 de febrer, a Sitges. L’ Hospitalet-Inef-Tarragona es disposava a jugar contra un Sitges amb poques primeres línies però amb moltes ganes de plantar cara, com sempre fa.

El partit va començar puntual, amb les visitants dominant els primers contactes. Un atac penetrant aturat per una defensa ràpida. Tot i la intensitat d’ambdós equips, el combinat taronja no va organitzar-se prou durant la primera part i amb zero marques i dues lesions, el xiulet va indicar el descans amb un marcador 0 a 0.
Xerrades tècniques i motivacionals i tornem al camp. Abans dels 5 minuts, un cop de càstig de les locals permet encetar el marcador amb un 0 a 3 d’un xut a pals de la Carla. Però el partit segueix disputat. En aquesta segona meitat el Sitges s’apropa a marca en més d’una ocasió. Les visitants han de reforçar la defensa i lluitar per recuperar la pilota. Després de vàries fases d’atac, la Vero es llença a la zona de marca aconseguint el 0-8.
Poc abans d’acabar el partit, la Lorena aconsegueix escapar-se amb l’ovalada i marca a favor de l’Hospitalet-Inef-Tarragona.
Les locals aconsegueixen anotar poc després deixant un marcador final de 5 a 13.
Com sempre, un bon tercer temps per poder parlar amb jugadores de tots els colors i àrbitre, tanca la jornada.

Aurora Pérez