El dissabte 15 de febrer, puntualment el xiulet arbitral donava inici al partit a camp de rugby de la Laboral, que presentava un estat precari per jugar-hi, la falta de reg esta deixant sense gespa un terreny de joc cada cop més dur i perillós per la practica del joc amb l’ovalada.

Les noies i nois del Sub-14 del Club Rugby Tarragona estaven molt motivats per enfrontar-se al CE INEF Lleida. El dia abans una crida a les xarxes socials amb selfie-videos demanava el suport i que la gent s’apropés al camp per animar als Voltors.

El partit començà amb molta intensitat per part dels dos equips que amb intercanvis de possessió de l’ovalada en el centre del terreny de joc, ambdues esquadres buscaven un forat en la defensa contraria per guanyar metres. En el minut 2 de partit en una transició de l’ovalada i una carrera de llarg recorregut  que buscava el forat a l’altre extrem de la defensa local, va trencar des de mig camp fins a marca el 15 del INEF Lleida, obrin el marcador en 0-5 i el posterior xut a pals ens deixava el 0-7. Els Voltors seguiren amb constància practicant el seu joc d’atac, mica en mica guanyant metres, en les melés i els rucks. Al minut 14 de partit una targeta groga deixava als Voltors amb 14 jugadors però el seu joc no va decaure. Minuts després sofriren la baixa d’en Guillem que en caure a terra després d’un placatge va rascar-se bona part de la cara amb el terreny de joc dur i sense gespa, provocant-li cremades a la pell i ferides.  El partit seguí intents i amb intercanvis constants de possessió però finalment en tres fases encadenades de joc en Magí diposita l’ovalada a marca, 5-7. Recuperats tots el efectiu seguiren frenant amb força i constància al rival a un minut de la mitja part els Voltors, novament en jugada dels davanters es posaven per davant en el marcador 10-7 (Magí) que ens portava al descans per rebre consignes i corregir errates del primer període.

Els Voltors devien aplicar-se novament sobre el terreny de joc, es presentava difícil aquest segon període malgrat que el INEF Lleida en el minut 3 de la segona part passava a jugar amb 14 jugadors degut a una targeta groga. Amb constància intentaren seguir buscant els espais per trencar, els davanters es veien frenats i els ¾ no acabaven de desplegar del tot bé el seu joc a la mà. A 10 minuts del final els lleidatans ens trencaven novament la defensa per velocitat avançant-se en el marcador 10-12. El Voltors sabien que devien seguir lluitant i la recta final del partit així ho varen demostrar malgrat estar  ja una mica minvats de forces seguiren constants en defensa, a falta de 4 minuts rebien un nou assaig i posterior xut a pals, deixant el resultat de 10-19 que seria el definitiu quant l’àrbitre xiulà el final.

Malgrat ser la segona derrotat de les 10 jornades disputades de la 2ª divisió, val a dir que les dues han estat amb  el mateix  rival, però per contra  jugar contra aquest rival ens serveix per observar el rugby que despleguem i es on realment s’observen els aspectes que cal millorar de l’equip, així que toca seguir treballant per formar bons jugadors i arribar amb garanties als Play-off.

Crònica: Mario Mariné