Els resultats no estan acompanyant el sènior masculí aquesta temporada. El dissabte 22 de febrer els nois del Jason Randell sortien al camp del Complex Educatiu amb la idea de seguir lluitant fins al final per les opcions de classificar al playoff. Novament la nota negativa seria l’estat del camp del Complex Educatiu que van haver de sofrir tant els jugadors de categoria Sub16 com els de l’enfrontament sènior pel campionat de la Divisió d’Honor Catalana.

El partit començava de manera igualada i amb el Tarragona dominant l’oval a camp rival, tancant els Gòtics a la seva 22. Al minut 13 s’obriria el marcador amb l’assaig de l’Óscar Puyo però la la rèplica visitant va arribar als 3 minuts. Una primera meitat molt física a la qual els tarragonins assajarien un altre cop amb la velocitat de Puyo, per arribar al descans amb un marcador de 12-7.

A la represa, però, els Gòtics van demostrar per què són un dels equips candidats al títol en la present temporada i van fer gala d’un joc dinàmic, difícil d’aturar per un Tarragona amb moltes baixes i manca de recanvi. El cansanci fisic va passar factura als locals que no van poder contenir els atacs de l’equip ‘mamut’. El resultat final va ser de 19 a 45 pels visitants.

Amb aquest resultat l’equip lila deixa de tenir opcions matemàtiques de classificar als play-offs pel títol a falta de 2 jornades per disputar. Una classificació cruel amb un Tarragona que només té una diferència de punts de -15, ja que ha perdut molts partits per un marge molt reduït. Els últims partits del campionat serviran per començar a preparar els propers reptes, i esperem que amb unes condicions que permetin els Voltors desenvolupar tot el seu potencial.