El diumenge 23 de febrer, cap de setmana de Carnaval, ens tocava jugar a les 14:00 a la Foixarda contra el LFB. El Lycée Français es presentava amb força baixes en la seva alineació. Els Voltors també presentaven mancances en la seva formació degut a lesions i baixes per diferents circumstàncies. Aquest factor va condicionar que en el partit es poses en pràctica alternances de posicions de jugadors, practicades en els últims entrenaments.

El partit començà amb molta intensitat per part dels dos equips en el centre del terreny de joc, ambdues esquadres buscaven guanyar metres per fer marca, però mica en mica els Voltors dominaven més la possessió de l’ovalada i desplegaren el seu joc. Bones fases de joc amb velocitat trencaren la defensa del Lycée en quatre ocasions, deixant un parcial de 0-26. Marques fetes per Jairo (0-5), xut a pals de Blai (0-7), Ander 1 ens situa el (0-12), xut a pals de Blai (0-14), marca d’en Marc (0-19), i una jugada molt ràpida d’Ander 2 ens situa el (0-24) i posterior xut a pals de Blai (0-26). Mancaven 10 minuts per finalitzar la primera part del partit i els Voltors entraren en una certa relaxació en el joc malgrat seguir defensant força bé, però els jugadors del Lycée no van deixar de lluitar per l’ovada i en dos ocasions, en sortides per velocitat des de mig camp, dipositaren l’oval a marca que deixava el resultat a la mitja part en 14-26.

Els Voltors devien aplicar-se novament sobre el terreny de joc, estaven desplegant bon rugby i els jugadors que estaven situats en les noves posicions en el camp ho feien força bé. En aquesta segona meitat destacar a: Irene que en atac va guanyar força metres en diferents jugades per la banda esquerra de l’atac Voltor, on gràcies al desplegament dels 3/4 l’ovalada transitava amb fluïdesa. Els davanters placaven amb contundència qualsevol intent del rival per guanyar uns pocs metres; les disputes en els rucks i melés molts cops eren guanyats per els Voltors.  El domini del CR Tarragona en el segon temps va ser total i així quedà anotat en el marcador amb un 14-52 final. Marques de Magí (14-31), xut a pals d’Ander 2 (14-33), marca d’Ander 1 (14-38), xut a pals de Pau (14-40), nova marca de Jairo (14-45), xut a pals d’Ander 1 (14-47) i la última marca a càrrec d’Ander 2 (14-52).

A dos jornades per finalitzar la fase regular de 2ª divisió els Voltors amb 10 jornades disputades tenen 8 partits guanyats, 2 de perduts, un total de punts a favor de 441, punts en contra 114, que suposa una diferència de punts +327, amb 7 bonus ofensius i un total de 39 punts. Aquests números el situen en segona posició de la 2ª divisió a 13 punts del primer CE INEF Lleida que tants sols li falta una jornada per jugar, i a 4 punts més que CRS Torroella que també sols li falta una jornada per jugar i s’enfrontarà contra els Voltors. El teòric equip que la FCR volia que jugues a 3ª divisió està demostrant amb els resultats que mereixia clarament ser equip competiu de 2ª divisió.

Crònica: Mario Mariné