El dissabte 22 de febrer a les 16:00 el xiulet de l’arbitre marcava l’inici del partit entre CRT- INEF.L’H vs QUIMICS-ALELLA, el qual va ser prèviament marcat amb meles pactades per la falta de jugadores del equip rival, que contaven amb 14 jugadores des d’un  principi.

Tot i això, el partit es va disputar amb molta força i així va ser que al minut 13 el passe de l’Annia va acabar amb marca de la Sandra, la nostre 15. Encara que el xut a pals de la Sílvia no va entrar, ens va deixar un marcador de 5-0. El transcurs de l’enèrgic partit va seguir el seu camí fins al minut 19  amb un gran acompanyament de la nostre 8, la Ouani, rebentant la línia i donant-nos el 10-0.
Encara que el resultat no els afavoria, les rivals no van baixar el cap ni un sol moment i nosaltres no vam perdre el ritme, fet que va proporcionar amb el recolzament de la Júlia al minut 22 la tercer marca, juntament amb un gran xut a pals de la flanquer, Sílvia, deixant el marcador a 17-00. Les ganes de seguir jugant i demostrar-ho tot seguien i així ho va demostrar la Estefania amb la seva escapada i trencament de la línia que va acabar en una preciosa marca, 22-0 al minut 27. A les 16:32 vam presenciar una bonica continuïtat que va acabar fins a l’ala, però que a causa d’un avant va acabar la jugada en melé. Aquest fet va causar que la línia s’animes, i després de fer una preciosa continuació d’esquerra a dreta, va acabar en marca per part de la Helena, al minut 34, amb un 27-0. Clarament, van haver errades, com en el minut 37, quan va haver una casi ocasió de marca, però al obrir la pilota ens vam quedar mirant la pilota, i tot i que la vam intentar recuperar no havien suports i ens van xiular retinguda. Amb una continuació intensa del joc, la Paula va fer la ultima marca de la primera part, al minut 42 amb temps ja complert, deixant un marcador de 32-0.

Un cop acabat el descans, i haver rebut les indicacions per part de l’entrenador, entrem endollades a la segona part, tal és que al minut 7 la Lorena fa la primera marca de la segona part. Tot seguit, amb molta contundència tenim la segona marca de la jugadora Estafania, deixant el marcador a 42-0. En definitiva, les rivals no es van donar per vengut i amb tot el seu esforç, al minut 14 van fer la seva primera marca amb transformació iniciant un marcador de 42-07. I la cosa no va quedar així, perquè tot i la nostre clara defensa, van aconseguir la seva segona marca aquest cop sense transformació, amb un resultat de 42-12 i una jugadora lesionada que es va retirar del terreny de joc. Tot i la petita remuntada de les rivals, les noies vam saber mirar cap a endavant i vam aconseguir anotar una altre marca amb transformació, deixant un resultat de 49-12.
El partit no havia acabat, i els dos equips seguien com si el marcador estigues per iniciar, quan al minut 27 Annia ens va donar la ultima marca del partit finalitzant-lo amb un marcador 54-12 a favor de les taronges

Tot i la victòria de les noies del CRT- INEF.L’H obtinguda amb els seus esforç dins el cap, i amb un clar companyerisme, també s’ha de valorar l’actitud de QUIMICS-ALELLA, que tot i acabar al partit amb 13 jugadores, van donar la cara en tot moment, i lluitant fins al final ens van demostrar que és el rugby femení.