senior-gotics28sAquest diumenge 28 de setembre el Primer Equip Sènior ha afrontat el seu primer partit de lliga de la Divisió d’Honor Catalana jugant a casa contra Gòtics RC amb un resultat de 6 a 34. Han jugat com a titulars: Xavi, Paco, Rocamora, Massaguer, David Cerdà, Andrés, Mati, Xavi Beltrán, Guillem, Marc Martorell, Lahuerta, Jero, Gaite, Luis Franco i Jere i com a suplents: Joan, Leandro, Eloi, Eloi Benabarre, Arnau Chivite, Jaime Franco i Arturo.

Xavi Roca n’ha fet la crònica:

“El sabor de la derrota és amarg. I si, a més, és passat per aigua, aleshores és capaç d’ennuegar. Avui, sota una pluja insistent, el Rugby Tarragona ha deixat escapar l’oportunitat de començar la temporada amb bon peu, regalant la victòria a l’equip visitant. 6 a 34 no és un resultat senzill de digerir. Sobretot, perquè es presentava un rival assequible, els Gòtics de Barcelona, però també perquè la sensació és que els de Tarragona no han donat el màxim de les seves capacitats.

 

Les dues parts començaven amb marques rapidíssimes dels visitants, fet que no ajudava a mantenir l’actitud necessària. Placatges fluixos, fases estàtiques defectuoses i varietat d’errors puntuals feien la resta per completar un partit que deixarà pels entrenaments un ampli marge de millora.

 

Tot i això, es respira confiança en el grup. L’actuació d’avui no ha estat ni de bon tros aprop del màxim rendiment que aquest equip és capaç de donar. Jugadors i cos tècnic ho saben. Ara del què es tracta és de no fer esperar gaire aquesta reacció.

L’equip es desplaça la setmana que ve al camp del Martorell RC amb una clara intenció: eliminar la derrota de la memòria, i començar a guanyar d’una vegada.”