Gran jornada la de l’equip S16 al camp de la Laboral. Es juga contra el Badalona, que disposa de sis jugadores a la seva alineació, fet pel qual el felicitem. Tot i que el contrincant està en les darreres posicions de la classificació el CRT en aquesta jornada només pot comptar amb 14 efectius.

Això fa que el jugadors no agafin confiança i surtin al camp amb ganes de lluitar i de demostrar que un mal moment no pot fer trontollar un equip que porta una bona trajectòria.

Aquí podeu veure l’alineació del nostre equip en la 9a i darrera jornada de la primera fase.

sub16 vs badalona 23feb2020 alineacion

El joc des del primer minut ve dominat per l’equip local, que tot i jugar en desavantatge no perd el control de la pilota i arriba a la línea de marca en cinc ocasions a la primera part i quatre a la segona, però només pot fer tres transformacions.

Patim una expulsió poc abans de finalitzar la primera part, però l’absència del capità no dona aire a l’equip contrari per arribar al fons del camp.

Tan sols una errada tàctica deu minuts abans de finalitzar el partit, els dona opció a aconseguir els cinc punts que deixen al marcador 51-5.

No ha estat un bon joc, però s’ha aconseguit una nova victòria. La jornada finalitza amb la derrota del primer equip de la classificació que ens converteix en líders de segona catalana al finalitzar la primera fase.

Satisfets, gaudim d’un tercer temps agradable amb tot l’equip del Badalona.