A les 12:00 del matí de diumenge es jugava l’últim partit a casa de la fase regular de la 2ª divisió de Sub14 on s’enfrontaven el CR Tarragona y el RC Hospitalet. Puntualment el xiulet donava pas al xut del centre del camp per par de l’Hospi, començaren deu minuts intensos de joc on ambdues esquadres localitzaren la possessió de l’ovalada al centre del camp, cada conjunt va sofrir amenaces sobre respectives línies de 22 però finalment la bona defensa decantà la balança i va ser el CR Tarragona qui trencà el zero-zero inicial. L’atac dels Voltors buscava el forat en la línia defensiva dels visitants i per velocitat Ander 1 trencà per anotar la marca 5-0 minut 14 de partit. Esperonats per aquesta jugada el CR Tarragona desplegà el joc de conjunt i els ¾ Voltors seguiren buscant i en una jugada des de la part del camp local Ander 2 arrencà una esprintada fins a creuar novament la marca, col·locat el 10-0. El RC Hospitalet no defallia i en el minut 16 buscà per velocitat arribar fins la línia de fons, malgrat diversos intents de placatge aconseguí anotar marca. 10-5 en el marcador, xut de centre del camp per part dels Voltors i en dos minuts Ander 1 novament s’escapava per deixar la rúbrica en la línia de marca i el seu segell en el xut a pals 17-5. El joc era intents per ambdues parts i l’Hospitalet també va dir la seva a 10 munits de la mitja part anotà, el marcador en 17-10; però els Voltors seguien crescuts i forts en atac, sols varen passar 2 minuts i novament Ander 1 movia el marcador al 22-10, que es mantingué fins al xiulet de la mitja part.

Consignes en el descans… a les melés calia baixar més, placatges efectius, evitar els cops de càstig i si es produïen devien situar-se ràpidament a 10 metres i estar pendents de la sacada ràpida que practicaven.

El Xut de mig camp per part dels Voltors posava en joc a la segona part, llançats a l’atac i després de diverses fases de joc aconseguien guanyar molts metres fins prop la línia de 22 de l’Hospi, en una sortida de touch l’ovalada cau a les mans del Magí que accelerà per llançar-se a marca, 27-10 en el marcador i restaven 25 minuts per finalitzar el partit. RC Hospitalet als 3 minuts contestava amb 7 punts al seu favor després que el seu obertura aconseguís arribar a marca fruit de diferents fases de joc. Faltant 12 minuts per el xiulet final el Voltors van centrar-se en desplegar una bona defensa malgrat que alguns jugadors no estaven jugant en les seves posicions habituals no va ser obstacle per seguir sumant en el marcador. Tot l’equip del Tarragona sumava metres en el seu domini i apropant-se cada cop més a la línia de marca rival. En el moment que l’Hospi estava més escorat a la part esquera de l’atac Voltors el migmelé Blai canvià el sentit del joc i com una llampec el quinze Guillem deixà sobre la marca l’oval i amb el posterior xut a pals d’Ander 1 s’anotava el definitiu 34-17 en el marcador. No havia finalitzat el partit i els visitants no deixaren de lluitar però la defensa Voltor frenava tot intent, diverses alternances en la possessió van fer transcorre el temps de joc fins a superar-lo però segui viu fins que finalment l’oval caigué a mans dels locals que amb un xut a touch donaven peu a l’àrbitre per decretar el final del partit.

Felicitacions per ambdues esquadres i satisfacció per part dels tècnics Voltors per el bon partit i les bones sensacions vistes sobre el terreny de joc. Sols resta un partit per finalitzar la fase regular de 2ª divisió i els play-off ja son a tocar.

Crònica: Mario Mariné