El dia de la XVI Trobada d’escoles ciutat de Tarragona ja ha arribat, han estat uns mesos intensos de preparació amb l’única finalitat de mantindré el nivell d’excel·lència de les quinze anteriors.
En aquesta edició ens hem reunit 14 Clubs, 11 catalans i tres Valencians. Voldria agrair-los la seva presencia sense la qual la trobada no seria res.
Una especial menció als nostres amics del Sitges que per un motiu força colpidor no ens van poder acompanyar en aquesta edició, us acompanyem en el sentiment i us esperem en properes edicions.
El joc van començar una miqueta tard i amb modificacions d’última hora en els quadrants, i després d’un rigorós minut de silenci. Els partits es van anar succeint en set camps de joc a l’hora, deixant veure estils de joc molt diferents des de els enrocats fins els més àgils amb les mans.
L’aspecte social es molt important tant per els equips de fora com per el nostre Club en aquestaocasió es van muntar dos emplaçaments on tothom podia descansar i prendre un piscolabis. En la zona del niu, centre operatiu de la trobada, es va desenvolupar un treball frenètic per part de persones afins al club de totes les categories, cosa que deixa evident que la trobada es més que una activitat de l’escola. Es el sentiment de club el que empeny any rere any la
celebració d’aquesta veterana trobada.

Oscar Quintela

Coordinar Escola Rugby Tarragona