Sub16
(2004-2005)

Horaris d’entrenament:

18:00h – 20:00h: dilluns, dimecres i divendres*.

Equip Tècnic: Walter Mignaco Alejandro Miño Paszkowski 

Per als jugadors d’edats entre 14 i 15 anys (2005-2006), triar el rugbi com la seva activitat esportiva principal, els ha de permetre progressar en el seu treball, millorant i afermant les qualitats adquirides del joc a la mà, al peu i el placaje.

Han de saber respondre a tot el que el joc els demani, millorar el joc d’atac i reconèixer les febleses de la defensa, de manera que es busca la perfecció de la circulació dels jugadors al camp.

Es treballaran tant les posicions estratègiques com les tècniques específiques de joc.

A nivell físic s’ha de treballar en exercicis d’higiene postural i d’equilibri, es buscarà la millora de la velocitat i el desenvolupament de la resistència aeròbica i anaeròbica. També es podrà començar el treball muscular amb la càrrega del pes del seu propi cos i el desenvolupament de moviment sense pesos.

Seguint amb la filosofia formativa del club, es posa l’accent en la formació integral dels jugadors. Els nostres esforços s’orienten a transmetre als jugadors els valors d’aquest esport, desenvolupar les destreses tècniques i estratègiques i complementar l’educació que reben inculcant hàbits saludables de vida.

Iniciar-se en el rugbi en la categoria de Sub16 és començar a gaudir d’aquest esport amb tots els seus al·licients, aprenent a un nivell que es comença a gaudir del rugbi en plenitud, on ja són aplicables totes les normes del joc i un partit es disputa fins al final sense tenir en consideració el resultat del marcador.