Primer equip sènior masculí

De la ma de Jason Randell, (entrenador de nivell 3 per la Federació de Gal·les, país amb qui va aconseguir la copa al capdavant d’un equip juvenil) durants els darrers dos anys i mig, el  primer equip masculí del club va aconseguir dur a la classificació més alta de la història del club.

El Club Rugby Tarragona, amb una nova junta directiva al capdavant, reestructura l’àrea esportiva per assolir nous reptes i portar el club a les categories més altes. Els principals canvis s’han realitzat en el cos tècnic encarregat del primer equip masculí i en la incorporació de dos nous responsables del desenvolupament de les categories formatives.

En aquesta reestructuració, és especialment significativa la introducció de la figura dels ‘Responsables de Formació’, com una aposta del club per consolidar, a llarg termini, els èxits dels equips sènior, tant en categoria masculina com femenina.

Així, Jason Randell passarà a encarregar-se de la formació dels equips de competició, entre els 12 i els 18 anys, i David Garcia dels d’Escola, fins als 12 anys. La seva tasca consisteix a traçar els objectius de desenvolupament de les jugadores i jugadors de cada categoria, així com de l’avaluació del progrés dels equips i de coordinar el treball dels diferents entrenadors i entrenadores. Es vol reforçar la formació de les noies i nois en l’àmbit esportiu, però també en valors, doncs són els trets identitaris fonamentals del club

Al capdavant del primer equip masculí, Fernando López substituirà a Jason Randell. Leo Piñana i Jaume Climent formaran part de l’equip d’ajudants de López. La seva missió consisteix a donar un nou impuls al conjunt després de les dificultats viscudes els últims mesos.

López té una llarga experiència com a entrenador, amb llicència de nivell 2, ha dirigit els voltors en altres ocasions, als anys 90 i entre 2008 i 2015. A finals dels anys 80 i primers dels 90, va ser entrenador de la Divisió d’Honor B. Com a jugador va militar més de 10 anys a la Unió Esportiva Santboiana, on va competir en la Divisió d’Honor, i on va arribar a ser jugador de la selecció catalana.

 

Equip Tècnic: Fernando lopez Illescas, Leonardo Piñana García y Jaime Climent Gracia

Contacte: competicio@rugbytarragona.com

Horari d’entrenaments: Dilluns, Dimecres i Divendres de 19:30 a 21.00 h.