Ja teniu disponible a la web el test de control de símptomes de la COVID19. Aquest formulari és d’obligatori ompliment abans de cada entrenament, per requeriment de les autoritats sanitàries i per la seguretat de tots els socis i sòcies del club. Podeu accedir mitjançant aquest enllaç o bé a través del menú (veure imatge).

2020 09 02 16 23 41 Clipboard 

A més d’aquest formulari, els jugadors i entrenadors hauran d’obtenir lacreditació World Rugby sobre coneixements de la COVID19 i hauran d’omplir una vegada la Declaració responsable. 

L’acreditació de la World Rugby ha estat dissenyada per a canalitzar un retorn segur a les activitats del rugbi. La primera secció proporciona informació general a tota la família del rugbi i la segona secció presenta informació més específica per a jugadors, entrenadors i personal de suport. Al final de totes dues seccions hi ha tests simples de coneixements per a verificar la comprensió dels participants. Completar aquests mòduls ajudarà les persones a demostrar que estan preparats per a tornar a entrenar i jugar.