Arran de les noves mesures de restricció de l’activitat i la mobilitat aprovades pel PROCICAT i anunciades avui dijous pel Govern amb l’objectiu de contenir el brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, el Club Rugby Tarragona anuncia que:

Les instal·lacions esportives es mantindran tancades per un mínim de 15 dies. Es suspenen els entrenaments dels diferentes equips durant aquest període. Es comunicarà a cada equip mitjançant els canals de comunicació habituals tota activitat que es realitzi de forma telemàtica (entrenaments virtuals, seguiment, etc).

Agraïm als socis i col·laboradors del club l’altíssim nivell d’implicació, responsabilitat i compromís per poder fer possible la traçabilitat i el compliment dels protocols. 

  • 0 casos de contagi en els grups de treball per COVID19 al Club Rugby Tarragona.
  • 2 casos positius en adults per transmissió familiar i sense afectació als seus grups en el moment actual.
  • Més de 30 jugadors confinats per contacte estret del col·legi o grup de contacte habitual o malaltia comuna amb PCR negativa

Gracias a la Trazabilidad y responsabilidad de los socios, jugadores y colaboradores del CRT con un altísimo nivel de implicación, responsabilidad y compromiso podemos asegurar, citando datos de UFEC, que el trabajo de contención de la transmisión del virus por parte de CRT a día de hoy es excelente.
A pesar de la situación, debemos insistir en continuar trabajando duro para minimizar riesgos y mejorar para seguir adelante.

Eugenio Guijarro

Responsable COVID19

Club Rugby Tarragona