Benvolguts socis i sòcies,

Us comunico que en la reunió de la junta de novembre es va acordar la convocatòria d’eleccions el dia 23 de gener de 2021.

Tot i que la legislatura finalitzava al maig de 2021, hem pres aquesta decisió perquè hi ha algunes decisions importants que s’han de prendre abans d’aquesta data que transcendeixen aquesta legislatura i suposen el compliment d’obligacions que hipotecarien la nova junta.

No vull que penseu que es tracta d’alguna cosa negativa ni que posi en perill la continuïtat del nostre Club, més aviat al contrari.

Com tothom, hem patit les conseqüències d’aquesta situació excepcional de pandèmia en l’àmbit social i esportiu, els resultats de l’exercici són positius. I ara que es veu el final és un bon moment per fer el relleu i donar entrada a un nou equip per aprofitar els nous recursos materials i econòmics dels que disposa el Club i que detallarem a l’assemblea.

El dia 23 de gener celebrarem una assemblea extraordinària de tancament de l’exercici 2020, les eleccions i el traspàs a la nova junta.

Properament us farem arribar el calendari electoral i la convocatòria de l’assemblea.

Salutacions,

Andrés Lechuga

President del Club Rugby Tarragona