1511238 220852691427861 653637980 nEls sèniors del Rugby Tarragona van jugar dissabte dia 14 de desembre contra el CE Universitari el partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga de Primera Catalana, partit que van perdre amb un resultat de 41-11.

La crònica del partit ha anat a càrrec d’Enric Cabellos Roig.
“El Tarragona es desplaça a les instal·lacions del la Universitat de Barcelona per a disputar l’encontre amb el segon classificat Club Esportiu Universitari; un partit equilibrat en el seu inici malgrat el resultat. Els tarragonins, amb una manifesta falta de pes a la mele, tenen dificultats en obtenir pilotes per atacar, així i tot la defensa és intensa posant molts problemes a un equip més experimentat i amb molta envergadura, amb jugadors molt superiors al Tarragona.
Fins al minut 20 les opcions es mantenen igualades; el Ceu anota el primer assaig i una mica abans de la mitja part fa el segon;  el Rugby Tarragona aprofita dos cops de càstig per transformar-los. La primera part acaba en un encoratjador 12-6 mantenint opcions en el matx.  El Tarragona efectua reemplaçaments per donar més mobilitat i intentar revertir el resultat. En la represa, les opcions d’atac son més nombroses que durant la primera part estabilitzant la melé i guanyant pilotes; el contrari fa servir la seva experiència per desbordar per la línia i anotar la tercera marca.  Els de  Tarragona no llencen la tovallola i segueixen atacant al contrari amb la seva millor arma: la rapidesa dels tres quarts, posant en dificultats al contrari, el qual amb una gran solvència defensiva i de col·locació son aturades un i altre cop, durant l’última part del segon temps. El CEU fa un assaig per davantera i uns minuts més tard un altre més; el Tarragona davant la diferència de punts acumulada i el poc temps disponible abaixa els braços i facilita la consecució d’un assaig més. A l’lúltima jugada el Tarragona aconsegueix un assaig mitjançant Andrés que no és transformat de ben poc. No hi ha temps per més.
El resultat final no reflexa la lluita dels tarragonins que únicament quan ja han vist impossible la remuntada han facilitat l’arribada del CEU a la seva zona de marca”.