senior quimic 26octAquest migdia les 12h s’ha jugat a Tarragona el partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga de la Divisió d’ Honor Catalana que malgrat haver començat molt bé per als Voltors ha acabat amb derrota. Ens ho explica Xavi Roca a la seva crònica:

“Derrota dolorosa avui al camp de la Laboral de Tarragona. El primer equip del Rugby Tarragona, tot i sortir al camp afectat d’absències i lesions, encarava el partit amb molt bon peu. Tres cops de càstig convertits posaven el marcador 9 a 0 a favor dels locals, i la igualtat de forces donava esperances de poder guanyar el partit.

Però malgrat haver arribat a la mitja part amb un ajustat 9 a 14, en la represa, l’equip perdia alçada a velocitat constant. Víctimes d’errors puntuals, de desconcentracions innecessàries, i de les habituals mancances (excés de cops de càstig, una certa ingenuitat en atac i fluixesa en els placatges) els de Tarragona cedien tota la iniciativa als visitants que, poc a poc, anaven ampliant el seu avantatge fins a deixar el marcador final en 9 a 36.

Una derrota dolorosa perquè, en determinades fases del partit, l’equip mostrava un nivell no gaire lluny dels que estan a la part alta de la classificació. Resultats com els d’avui només evidencien que cal continuar treballant com fins ara, si no més, i fer-ho plegats. El pròxim partit és diumenge que ve, al camp del CEU, un altre dels teòrics favorits de la Divisió d’Honor Catalana. Vinga Tarragona!!!”